PgH-leesgroep ‘Taalvreters#1’ van start

Liefhebbers van lezen opgelet! In het nieuwe jaar start er een leesgroep in Hilversum: de Taalvreters. Willem Nijsse en Henk van ter Meij zijn de initiatiefnemers.

Zij schrijven: ‘We komen vier avonden per jaar bij elkaar in een gezellige huiskamer. We gaan dan in gesprek over het boek dat we voor die avond gelezen hebben. We delen onze leeservaringen en luisteren naar de leeservaringen van anderen. Deze groep past bij je als je houdt van gezelligheid en een goed gesprek. En van lezen natuurlijk. Als je van lezen houdt, maar een stok achter de deur nodig hebt om het ook te gaan doen, dan is deze groep ook echt iets voor jou. De eerste keer dat we bij elkaar komen is 26 januari 2023 om 20u00. We lezen dan het boek ‘De kaalvreter’ van Machteld Siegmann.’

Aanmelden kan bij Henk van ter Meij en Willem Nijsse via dit mailadres. Plaats van samenkomst is in Hilversum-Zuid. Klik hier voor meer informatie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.