Peter van Wesel: Sponsort u onze jongeren?

Jeugdwerker Peter van Wesel roept op om jongeren te sponsoren tijdens hun vastenweekend. Het vasten begint vandaag 31 maart en loopt tot en met morgen.

Peter laat weten: ‘Tijdens het vastenweekend eten de jongeren van de Regenboogkerk, Bethlehemkerk en de Morgenster 24 uur lang niet. En dit is best pittig heb ik vorig jaar vernomen! Wel is er een druk programma, met onder andere bezinningsmomenten op de gewende eetmomenten. Om stil te staan wat vasten betekent in de veertigdagentijd en in ons eigen leven.’

Verjaardag kunnen vieren

De jongeren halen geld op voor Stichting Present en specifiek voor kinderen die geen verjaardagsfeestje kunnen vieren. Peter: ‘Ons thema is daaraan verwant: ‘Present in de toekomst!’ Door in kinderen te investeren bouwen we namelijk aan de toekomst.
Op vrijdag 31 maart starten we om 18:00! Tot zaterdag 18.00. We verblijven in de Regenboogkerk. Uiteindelijk sluiten we de actie af met een maaltijd die we wel hebben verdiend. Door onze actie en uw hulp kunnen kinderen in armoede in Hilversum hun verjaardagsfeestje toch vieren. U kunt ons financieel steunen door naar de deze website te gaan en één of meerdere van ons te sponseren.’

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.