Peter van Wesel nieuwe jeugdwerker PgH

Op 1 december start Peter van Wesel als jeugdwerker van de Protestantse gemeente Hilversum. Hij volgt daarmee Renate Japenga op die ruim drie jaar als jeugdwerker in de PgH werkte. Peter gaat voor 24 uur per week aan de slag: 12 uur voor De Morgenster en 12 uur voor het jeugdwerk van de PgH. Hij wordt collega van Daniël Verbeeke. Daniël is sinds 1 november voor 16 uur de nieuwe jeugdwerker van de Grote Kerk.

Bijzondere taak

Peter introduceert zichzelf als volgt. ‘Mijn droom voor jongeren in Hilversum is dat ze mogen leren ‘verstaan’ wat het christelijk geloof inhoudt. Zodat ze betekentis kunnen geven aan hun relatie met (of tot) God. Ik geloof dat de kerk daarin een belangrijke rol heeft. Dit is een bijzondere taak waarin ik graag een verbindende factor wil zijn.’

Eerder werkte Peter als docent godsdienst, catecheet en preventiewerker. Als ‘leuke weetjes’ zegt hij over zichzelf: ‘Ik ben opgegroeid op een akkerbouwbedrijf in Groningen. Ben net getrouwd met Jonne, woon per 22 augustus in Amsterdam en mijn favoriete chips is paprika.’

Het is nog niet bekend wanneer Peter wordt bevestigd. Daarover volgt nader bericht. Peter is te bereiken via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.