Pannenkoekendag in Bethlehemkerk

Coronaveilig pannenkoeken uitdelen. Dat is het plan van de Bethlehemkerk voor vrijdag 19 maart. Via een Pannenkoek Pick-up Point bij de kerk haal je twee pannenkoeken op. Eén voor jezelf en één voor een ander. Je kunt terecht tussen 15u00 en 18u00 aan de Loosdrechtseweg 263 in Hilversum-Zuid.

Pannenkoekenbakkers

De kerk is nog op zoek naar een aantal enthousiaste pannenkoekenbakkers. Iets voor jou? Laat dan voor woensdag 17 maart weten hoeveel pannenkoeken je voor dit initiatief wilt bakken via: pannenkoeken@bethlehemkerk.nl. Je kunt de pannenkoeken op vrijdag 19 maart langsbrengen tussen 13.00 en 15.00 uur.

Kun je zelf geen pannenkoeken ophalen?

Wil je graag een pannenkoek maar ben je niet meer in staat om de pannenkoeken zelf op te halen? Bel dan tussen zondag 14 maart en woensdag 17 maart tussen 18u00 en 20u00 naar Annelene of stuur een e-mail naar pannenkoeken@bethlehemkerk.nl.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.