Vijf verschillende PaasChallenges in Hilversum, lekker in de buitenlucht

De PaasChallenge is een spel in de buitenlucht. Een combinatie van een QR-code speurtocht en een escaperoom. Je wordt meegenomen door de stad Jeruzalem in de tijd van Jezus. Je kiest één van de karakters in het verhaal en door middel van aanwijzingen ga je langs verschillende locaties. De aanwijzingen nemen je mee in het verhaal van Pasen en zorgen ervoor dat je de eindlocatie kunt bereiken.

Vier PgH-gemeenten zetten met elkaar vijf PaasChallenges uit. Leuk, want daardoor kan je verschillende routes in Hilversum doen.
Vitamine G heeft de QR-code speurtocht opgezet in de buurt van de Diependaalse kerk in Hilversum-Zuid. Deze Challenge kan worden aangegaan van 26 maart tot en met 3 april.
De PaasChallenge van De Morgenster is op 2 en 3 april in Hilversum-Oost.
De Grote Kerk is ook van de partij. Van 3 tot en 5 april via een route door het centrum van Hilversum.
Ten slotte organiseert de Bethlehemkerk samen met de buurt twee PaasChallenges van 1 tot en met 5 april. Eén voor kinderen en één voor jongeren. Deze tochten zijn uitgezet in postcodegebied 1215 in Hilversum-Zuid. Er zijn speciale QR-codes voor jongeren en speciale QR-codes van de kliederkerk voor kinderen. 

Geef je vast op

De PaasChallenge is corona-proof en wordt individueel, in tweetallen of als huishouden gelopen. Ook super leuk voor je buren, vrienden en klasgenoten. Aanmelden:

De PaasChallenge is een initiatief van Jong Protestant, een afdeling binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.