Open huis voor dak- en thuislozen – Inloophuis ‘Wording’

Het Inloophuis Wording is een open huis voor ieder die, om welke reden dan ook, dakloos of thuisloos geworden is. Voor medeburgers die te kampen hebben met psychische – of verslavingsproblemen. Ook voor alleengaanden, die graag anderen willen ontmoeten.

De medewerkers staan klaar om hen in Inloophuis ‘Wording’ te begroeten. Zij doen dit werk geheel belangeloos en op vrijwillige basis en willen graag vanuit christelijke overtuiging zorgen van bezoekers delen. Het inloophuis biedt:

  • Gratis koffie, thee, brood en soep;
  • Gratis warme maaltijd op de donderdagavond;
  • Luisterend oor voor de ervaringen en/of zorgen.

Mee-eten

Als je op de donderdagavond wilt mee-eten, geef je dan uiterlijk de maandag daarvóór op. Een intekenlijst hiervoor ligt op het buffet in het Inloophuis. De maaltijd wordt op christelijke wijze geopend en beëindigd met een korte Bijbeloverdenking.

De Protestantse gemeente Hilversum ondersteunt het inloophuis met een vaste jaarlijkse bijdrage. Maar het inloophuis drijft vooral op de talloze vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten.

Ga voor meer informatie naar https://www.inloophuis-wording.nl/

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.