Online training voor diakenen

Dieuwertje Zantingh, diaconaal werker van de PgH, wijst op de online training voor diakenen die in september van start gaat. De training is opgebouwd uit drie actieve online bijeenkomsten van anderhalf uur waarin je uitleg krijgt van een deskundige trainer en er ruimte is voor uitwisseling en inbreng van jouw eigen situatie. Ga voor meer informatie naar deze link.

Gezondheidsmonitor

Tevens vraagt zij aandacht voor de Gezondheidsmonitor Gooi en Vechtstreek. Zij schrijft: ‘Ruim driekwart van de volwassenen en twee derde van de 65-plussers in ‘t Gooi en de Vechtstreek ervaart hun eigen gezondheid als goed of zeer goed. Dit is hoger dan gemiddeld in Nederland, maar wel minder dan twee jaar geleden. Bovendien hebben meer mensen moeite om rond te komen en voelen meer mensen zich eenzaam. Dit zijn enkele van de gegevens uit de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2022 waarover onder meer in de Gooi- en Eembode van 20 juni jl. is bericht. Mochten jullie meer informatie willen klik dan hier.’

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.