‘Negen engelen zijn nedergedaald in Hilversum’

Dit is de kop boven het artikel op de website van de Gooi en Eemlander over de actie Buurtengel. De actie waarbij kinderen op zoek gaan naar engelen. De engelen zijn te vinden bij verzorgingstehuizen, ziekenhuis Hilversum, de voedselbank, als ook bij de Regenboogkerk en de Vituskerk aan het Melkpad. Ook de Gooi en Eembode maakt melding van het initiatief onder de kop ‘Buurtengelen geven verbinding op negen plekken in Hilversum’.

De engelen bij het ziekenhuis en de verzorgingstehuizen hebben een brievenbus. Kinderen kunnen zelf een engel zijn door die bus te vullen met tekeningen en kaarten voor bewoners, patiënten en personeel. Medewerkers verspreiden de boodschappen in hun tehuizen. De engel bij de Voedselbank neemt houdbaar voedsel in ontvangst.

QR-code

Kinderen die de engelen bezoeken bij de Regenboogkerk en de Vituskerk aan het Melkpad horen met behulp van een QR-code een kerstverhaal of een mooi kerstlied.

Klik voor meer informatie hier. De actie Buurtengel is een initiatief van de oud-katholieke parochie Sint Vitus en de protestantse wijkgemeente van de Regenboogkerk in samenwerking met Creatief Atelier Philadelphia. De gehele kerstvakantie, tot en met 6 januari, zijn de engelen te bezoeken.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.