Midden in het Leven: maaltijd, workshop & babbelbox

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – rond 40 – 65 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren schuiven regelmatig ook andere Hilversummers aan. 

Op vrijdag 27 januari is de volgende avond die start met een maaltijd om 18u45 in de Bethlehemkerk. Voor de maaltijd nemen deelnemers wat te te eten mee. Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit twee programma’s. Een workshop met Paul-Dirk van Buuren en Peter den Uil en de zogenoemde ‘babbelbox’.

Grensbeheer

In de workshop gaan Van Buuren en Den Uil met deelnemers in gesprek over wat zij noemen ‘grensbeheer’. Centraal staat de vraag ‘Hoe kijken we vanuit verschillende perspectieven naar het grijze gebied rondom grensoverschrijdend gedrag.’ In kleine groepjes wordt daar vervolgens op door gesproken.
In de babbelbox bespreken deelnemers met elkaar vragen over andere onderwerpen.

De avond wordt rond 22u00 afgesloten met een borrel. Opgave tot en met 25 januari via dit mailadres. Dan ook graag vermelden welke bijdrage je levert voor de maaltijd.

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.