Midden in het Leven: Op reis naar 2040

Al meer dan tien jaar komt de groep ‘MIHL’ samen op de laatste vrijdag van de oneven maanden. Iedereen die zich tot ‘midden in het leven’ rekent – rond 40 – 65 jaar – is van harte welkom. Midden in het Leven is gestart als initiatief van de Bethlehemkerk. De afgelopen jaren schuiven regelmatig ook andere Hilversummers aan. 

Op vrijdag 31 maart is de volgende avond die start met een maaltijd om 18u45 in de Bethlehemkerk. Voor de maaltijd nemen deelnemers wat te te eten mee. Van 20u00 uur tot ongeveer 22u00 uur is er een inhoudelijk gedeelte.

Wat neem ik mee en wat laat ik achter?

Over het inhoudelijk gedeelte zeggen de organisatoren: ‘Deze avond ‘gaan wij op reis naar 2040’. Wat neem ik mee en wat laat ik achter? Waarvoor wil ik ruimte en wat hoop ik onderweg tegen te komen om in mijn koffer te stoppen.
De afgelopen maanden is veel gesproken over de PgH2024. De insteek van deze avond is echter ‘niet de stenen, maar de mensen’. Op een interactieve manier gaan wij hierover met elkaar in gesprek.’

De avond wordt rond 22u00 afgesloten met een borrel. Opgave tot 29 maart via dit mailadres. Dan ook graag vermelden welke bijdrage je levert voor de maaltijd.

Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.