Middag en avond ‘A Taste of Christmas!’

Vitamine G biedt op 9 december in de Diependaalse kerk een middag- en avondprogramma onder de noemer ‘A taste of Christmas’.

Kindertheater Onwijz!

Rianne ten Voorde, pastor van Vitamine G nodigt uit en schrijft: ‘Een jarige koning, een koninklijke postbezorger, groeiende sneeuw, een donutrace, lakeien, meespelende kinderen en een knipoog naar Kerst… Je maakt het allemaal mee tijdens de interactieve voorstelling van kindertheater Onwijz! Aanvangstijden voorstelling: 13u30 en 15u30 uur (lengte ca. 45 minuten). Kerk open: van 12u30 tot 17u30 uur. Leeftijd: 4 t/m 99 jaar.
PS: met om 14u50 en 16u50 uurook nog een gezellige pubquiz voor jong en oud! De toegang is gratis en reserveren niet nodig. Wees wel op tijd, want vol = vol. Rondom de voorstellingen word je getrakteerd op lekkere taartjes en iets te drinken.’

Vocal group Snowe

‘’s Avonds gaat A Taste of Christmas weer verder. Krijg dan de smaak van Kerst te pakken tijdens een gezellig avondje uit. Zing vanuit de zaal mee met vocal group Snowe (bekend van TV!) – zij hebben een schitterend muzikaal programma voor je in petto. Laat je daarnaast trakteren op allerlei lekkernijen en luister naar een mooi verhaal. Tijd: 20.00 tot 21.30 uur (zaal open om 19.15 uur). Ook voor het avondprogramma geldt: gratis toegang, reserveren niet nodig, vol = vol. Iedereen van harte welkom!’

Kijk ook op www.atasteofchristmas.nl

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.