Met elkaar ‘Lessons & Carols’ voor Kerstmis

Op kerstavond, 24 december, vieren de wijkgemeenten Bethlehemkerk, De Morgenster en Regenboogkerk gezamenlijk de kerstavonddienst. Om 20u00 in De Morgenster. In beide andere kerken is er op kerstavond geen kerkdienst. De drie wijkgemeenten gaan begin komend jaar op in één geloofsgemeenschap.

Koor en lectoren

Speciaal voor deze kerstviering is een koor gevormd uit de drie geloofsgemeenschappen. Ook de lectoren zijn afkomstig uit de drie gemeenschapen. Koor en lectoren spelen een belangrijke rol in deze dienst die de naam ‘Lessons & Carols’ draagt. Voorganger is dominee Jetty Scheurwater.

De opbrengst van de collecte is voor inwoners in dorpen rond Noah’s Ark in Oeganda. Mensen uit De Morgenster onderhouden nauw contact met mensen daar die strijden tegen ondervoeding. Na afloop van de Lessons & Carols wordt chocomel en glühwein geschonken. Later die avond is er een Kerst sing-in de Bethlehemkerk en Kerstzang met blazers op het plein van de Regenboogkerk, beide om 21u30.

24 december 20u00 De Morgenster, Seinstraat 2 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.