Met elkaar de Bijbel lezen in één jaar

Weleens overwogen de Bijbel geheel te lezen? Nog niet van gekomen? Sluit dan aan bij het initatief van een groepje enthousiastelingen uit de Bethlehemkerk. Met ingang van de eerste zondag van de advent, 29 november gaan zij gaan de uitdaging aan.

Iedere dag lezen uit beide Testamenten

Zij maken gebruik van het leesrooster zoals dat door het Nederlands Bijbelgenootschap is opgesteld. Dat betekent voor iedere dag een stuk uit het Eerste Testament, een stuk uit het Tweede Testament en een Psalm of Spreuk. Vraagt ongeveer 30 minuten in totaal. De deelnemers kiezen individueel of ze dagelijks lezen of op een andere manier.

App-groep

In een WhatsAppgroep motiveren deelnemers elkaar, stellen vragen over tekstgedeeltes of spuien frustratie als het even niet lukt. Op een vast moment in de week kan worden ingecheckt om met elkaar voortgang te delen. Dit kan zo kort of lang als je zelf wilt. Eén keer per maand komen de deelnemers bij elkaar in een gebedsviering. Een viering in de Bethlehemkerk waarbij iedereen welkom is.

Aanmelden

Durf je de uitdaging aan? Meld je hier aan met je naam en telefoonnummer. Meer informatie? Klik hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.