Meer kerkgangers mogelijk in PgH-gemeenten

Aanstaande zondag kunnen in verschillende kerken van de Protestantse gemeente Hilversum meer kerkgangers deelnemen aan de vieringen. Al eerder besloten De Morgenster en de Grote Kerk het maximum aantal kerkgangers uit te breiden. Voor komende zondag zijn in de Regenboogkerk en de Bethlehemkerk evenals in de Morgenster zestig kerkgangers welkom. De Grote Kerk biedt nu plaats aan honderd kerkgangers. Vitamine G komt zondag voor haar kerkdienst bijeen op het terrein van de scouting in Maartensdijk. Ook daar kunnen weer meer kerkgangers aan deelnemen.

Richtlijnen

Uiteraard blijven de RIVM-richtlijnen van kracht. Het is noodzakelijk zich van te voren voor de diensten aan te melden. Zie daarvoor de informatie in de rubriek Diensten en vieringen op deze site. Daarnaast zijn onder meer triage (gezondheidsvragen) en placering nodig in het kerkgebouw. Meer kerkgangers zijn alleen mogelijk als de 1,5 meter onderlinge afstand kan worden aangehouden.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.