Mediteren in je dagelijks leven

Heb je in de drukte van je dagelijks leven behoefte aan tijd voor je hart? Wil je meer leren over de mogelijkheden en voordelen van mediteren? In de cursus Meditatie ‘Tijd voor je hart’ krijg je de inhoudelijke onderbouwing voor meditatie in christelijke vormen. En leer je om meditatie toe te passen in je dagelijks leven. De cursus bestaat uit negen avonden, verdeeld in drie blokken van drie avonden. Kom kennismaken op 22 september of 6 oktober om 19u30.

Inhoud

Tijdens deze cursus leer je de basis van meditatie. Wat is het? Hoe werkt het? Wat doet meditatie met je lichaam, ziel en geest? Je leert dat meditatie voor christenen een hele rijke uiting is en we bespreken de verschillende christelijke vormen van meditatie. Ook gaan we in op het onderwerp ‘Mindful met Jezus’ waarin je jouw gedachten, hart en lichaam vult met de overvloed die Hij voor je heeft.

Werkwijze

Tijdens de cursus krijg je professionele begeleiding van stiltetrainer Tjitske Volkerink van het Christelijk Spiritueel Centrum. Je maakt tijdens de cursus gebruik van de faciliteiten van het centrum, zoals de stilteruimte, gebruik van essentiële oliën en online inlog mogelijkheden. Alle deelnemers krijgen een uitgebreide cursusmap met thuisopdrachten. Aan de cursus zijn kosten verbonden.

Kom kennismaken

De cursist start op dinsdag 13 oktober 2020: om 19u30. Kom gratis kennismaken op dinsdag 22 september om 19u30 en/of dinsdag 6 oktober om 19u30uur. Aanmelden via info@christelijkspiritueelcentrum.nl. Na aanmelden ontvang je een link voor deelname en aanvullende praktische informatie. Adres: Havenstraat 119, 1211KK Hilversum.

Het Christelijk Spiritueel Centrum is al vijf jaar in Hilversum een plek voor rust en ontspanning voor lichaam, ziel en geest. Het is onderdeel van het netwerk van pioniersplekken in de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) en verbonden aan de Protestantse gemeente te Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.