Lichtjestocht in Hilversum-Noord

Na twee coronajaren kwam vorig jaar de lichtjestocht weer in volle glorie terug. Het kerstverhaal is dit jaar voor de zesde maal te beleven in een tocht door de straten van Hilversum-Noord, een tocht voor groot en klein. Kinderen samen met ouders, buren, ooms, tantes, grootouders en wie maar mee wil. De animo was vorig jaar weer groot. Maar liefst 750 mensen deden mee.

Van keizer Augustus naar de kribbe

Dit jaar is de tocht op zaterdag 16 december. De start is bij keizer Augustus in De Morgenster en eindigt bij de kribbe in de H. Hartkerk. Daar is ook chocolademelk met vuurkorven in de tuin. Onderweg ontmoeten deelnemers engelen, herders en ‘wijzen uit het Oosten’. De wandeltocht duurt 30 tot 45 minuten en de route is eenvoudig: gewoon de lichtjes in het donker volgen.

Start tussen 17u00 en 19u00 bij De Morgenster, Seinstraat 2. Aankomst bij de H. Hart-kerk op het Cuypersplein. Deelname is gratis. Meer informatie via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.