Prima start Levende Adventskalender

Ondanks alle beperkingen van de coronamaatregelen is de Levende Adventskalender prima van start gegaan. In de maand december openen maar liefst 27 locaties hun deuren voor inspirerende ontmoetingen met buurtgenoten.

Pickwick spreuken spel

De website van het initiatief bevat al een aantal mooie ervaringsverhalen. Mensen van buurthuis de Kleine Lelie schrijven: ‘Het was allemaal wel heel gezellig. We hebben ook nog het aangereikte Pickwick spreuken spel gedaan (‘wat is jouw favoriete …’). Dat was ook leuk. … De banner reist door naar de volgende locatie, zo geven we het vuur/licht aan elkaar door.’
De Buurtkamer Ons huis van Versa Welzijn in het Riebeeckkwartier doet dit jaar voor het eerst mee. Sandra en Claudia, de opbouwwerkers van Versa schrijven na de eerste ochtend, dat er ‘een gezellige drukke inloop bij de Buurtkamer was met bezoekers die specifiek voor de Levende Adventskalender kwamen. Dat was leuk en bracht extra sfeer aan het ontmoetingsmoment.’

De Levende Adventskalender is een initiatief van de Bethlehemkerk. Alle zes PgH-gemeenten nemen eraan deel. Klik hier voor de folder en hier voor het programma. Klik hier voor de facebookpagina van de Levende Adventskalender.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.