Levende Advents-kalender 2021 van start

Het is bijna zover. De Levende Adventskalender trekt weer door Hilversum. Op 28 november begint de reis in het Raadhuis van Hilversum om vervolgens via verschillende kerken, buurthuizen, een restaurant, een speeltuin, een omroepgebouw en een creatieve vrijplaats heel Hilversum en Nieuw Loosdrecht te doorkruisen.

Ontmoetingen

Op elk van deze plekken zijn mensen van harte welkom voor een kopje koffie of thee en inspirerende ontmoetingen met buurtgenoten. Iedereen kan zonder aanmelding langskomen tussen 28 november en Kerstavond op maar liefst 27 locaties. Klik hier voor het overzicht van de open huizen.

Er zijn voor de deelnemers geen kosten aan verbonden en iedereen mag zo vaak meedoen als gewenst. Op elke locatie is voldoende ruimte voor een veilige ontmoeting volgens de meest recente coronamaatregelen. Kijk voorafgaand aan het bezoek op de website van de Levende Adventskalender voor de laatste gegevens. De website biedt ook ervaringsverhalen en tal van achtergronden.

De Levende Adventskalender is een initiatief van de Bethlehemkerk. Alle zes PgH-gemeenten nemen eraan deel.

Bewaar als PDFAfdrukken
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.