Leerhuis ‘mannelijk en vrouwelijk schiep Hij de mens’

Een interactief leerhuis over de zesde scheppingsdag via Kerkdienst gemist, Zoom en WhatsApp op zondag 15 november. Start 11u30. Duur: ongeveer een uur. Leiding ds Jetty Scheurwater.

In Genesis 1:24-31 gaat het over de mens als Gods evenbeeld, over ‘mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mens’, over heersen over alle andere schepselen en tenslotte dat ‘God zag dat het zeer goed was’.

Actueel

In dit leerhuis bespreekt ds. Jetty Scheurwater hoe dit in de leer van de kerk en het leven van gelovigen heeft doorgewerkt. Of niet. Er zijn tenminste twee thema’s in hoorbaar die in de actualiteit staan. De ‘Me Too’ beweging heeft de man-vrouw relatie weer actueel gemaakt en klimaatverandering en het uitsterven van diersoorten, de uitputting van grondstoffen zet het thema van een duurzamer leefstijl op de agenda.

Het leerhuis zal te volgen zijn via Kerkdienst Gemist en is interactief via Zoom en Whatsapp. Klik voor meer informatie hier.
Het leerhuis is ook live in de kerk mee te maken. Meld je dan aan deze link naar Eventix.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.