Laat uw stem horen

Komende zondag is de BeMoRe-viering in De Morgenster. Liesbeth van Renssen en Wilma Hilberts, beiden lid van de stuurgroep, vertellen over de visie en missie voor de nieuwe geloofsgemeenschap.

In januari hebben veel mensen meegedacht over de visie en missie van de nieuwe geloofsgemeenschap. Op een tiental flappen is op een creatieve manier geschetst wat mensen belangrijk vinden.

Dit is in de stuurgroep besproken en verwerkt in een concept visie en missie. Kom zondag na de dienst ontdekken ‘wie willen we zijn’ en ‘waar we heen willen’. Wilma Hilberts en Liesbeth van Renssen zullen u uitleggen hoe u kunt reageren op deze concept missie en visie.  Uw bijdrage is belangrijk! De stuurgroep neemt uw suggesties mee. Met de definitieve versie kunnen we samen op weg.

Deze bijeenkomst was aangekondigd voor afgelopen zondag, maar werd verzet naar komende zondag na de dienst. Van harte welkom, zondag 11 februari, in De Morgenster, Hilversum.

 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.