Kunst Met Een grote K!

Na feestelijke jubileumweekend ’60 jaar Bethlehemkerk’ staat er voor het eerste weekend van maart het theater-event Kunst Met Een grote K! gepland.

De TheaterPro’s (onder leiding van Robbert Jan Proos) heten u van harte welkom bij de onthulling van een bijzonder kunstwerk. Vanwege haar zestigjarig jubileum krijgt de Bethlehemkerk een groot schilderij aangeboden door de gemeente Hilversum. Nou ja, dat is te zeggen, de gemeente krijgt het ook cadeau, maar ze betalen er zelf aan mee. Net als de kerk trouwens. Snapt u het nog? Deze boeiende constructie is bedacht door een groep rijke mensen die er zelf geen cent aan wilden uitgeven. Sterker nog: Ze zouden er wel wat aan willen verdienen.

Het zijn de ingrediënten van een interactieve theatervoorstelling in de Bethlehemkerk op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart. Cabaretier Robbert Jan Proos schreef het speciaal voor de Bethlehemkerk. Hij bracht een groep ervaren theatermakers bij elkaar, die staan te popelen om deze heerlijke show voor u op te voeren.

Kijk voor details en het kopen van kaartjes (€ 19,63) op de website van de Bethlehemkerk.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.