Kom een Palmpasenstok versieren

Alle kinderen uit Hilversum zijn van harte welkom om op 1 en 2 april aanstaande Palmpasenstokken te maken. In vier kerken van de Protestantse gemeente gebeurt dat. Klik op de namen om je aan te melden.

Zaterdag 1 april: De Morgenster op de Seinstraat 2 tussen 11.00 en 13.00 uur, en in de viering op Palmzondag 2 april om 10.00 uur aandacht ervoor inclusief eventueel een optochtje. Aanmelden bij Froukje.

Zaterdag 1 april: Regenboogkerk, Nassaulaan 22, tussen 14.00 en 16.00 uur, en in de viering op Palmzondag 2 april om 10.00 uur aandacht ervoor inclusief eventueel een optochtje. Aanmelden bij Esther.

Zondag 2 april: in de BethlehemkerkLoosdrechtseweg 263, om 10.00 uur tijdens de viering versieren en een optocht aan het eind. Aanmelden bij Christa.

Zondag 2 april: bij Vitamine G, in de Diependaalse kerk op de Diependaalselaan 138, om 12.00 uur tijdens de viering in het kinderprogramma versieren. Aanmelden is niet nodig.

Klik hier voor de pagina met de laatste informatie over Palmpasen. Klik hier voor de flyer.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.