Kom ook Sint Maarten vieren

Kinderen zijn van harte welkom woensdag 11 november Sint Maarten te komen vieren. Om 17u30 in de Regenboogkerk.

Het feest begint met een korte viering waarin kinderen liedjes zingen, luisteren naar het verhaal van Sint Maarten, puzzelen en tekenen. Daarna lopen zij een rondje in de kerk lopen met hun lampionnen en komen zij rijke mensen tegen. Tot slot lekker pannenkoeken eten. Omstreeks 18.30 uur is het afgelopen. Kom je ook? Neem als het even kan een (zelfgemaakte) lampion mee!

Aanmelden

Aanmelden voor 11 november via deze link.
De organisatie ontvangt graag pannenkoeken voor de lekkere snack voor de kinderen op 11 november. Neem daarvoor contact op met Wouter en Esther Sluis.
Klik hier voor de flyer.

Het feest van Sint Maarten is genoemd naar Martinus van Tours, geboren in Rome in de 4e eeuw. Hij werd soldaat en ging naar Gallië. Toen hij bij de stadspoort een bedelaar zag liggen, gaf hij hem de helft van zijn mantel. Zo deelde hij warmte en liefde. Later werd Maarten bisschop. Het feest van Sint Maarten gaat over ‘ontvangen en delen’.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.