Klimaatfestival vóór en dóór jongeren in Hilversum

Zondag 20 november van 13u00 – 18u30 is in de Vorstin het Klimaatfestival. Het eerste grote duurzame podium vóór en dóór jongeren in Hilversum. Jongeren vanuit de Protestantse gemeente Hilversum sluiten zich hierbij aan. Meer informatie en hoe je gratis tickets kunt krijgen, vind je op hilverzon.nu/klimaatfestival. Of volg op Instagram: klimaatfestival.hilversum.

Jongeren maken zich zorgen over hun toekomst. Maar het veranderende klimaat kan ook inspireren. Bij het bedenken van oplossingen of het maken van keuzes, bijvoorbeeld voor een studie of een groen beroep. Op het Klimaatfestival krijgen jongeren een podium om hierover met elkaar in gesprek te gaan. Er is uiteraard ook muziek met optredens van bands en een DJ.

Ondersteunen

Klimaatfestival is een initiatief van energiecoöperatie HilverZon. HilverZon vraagt mensen het festival te ondersteunen: bijvoorbeeld door je kind(eren) of andere jongeren op het festival te attenderen. Ga daarvoor naar hilverzon.nu/klimaatfestival.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.