Kledingbank actie ‘Elke steek is liefde’

Bij de kledingbank van de Celebration Church en Buurthuis De Geus kunnen mensen die dit nodig hebben, gratis kleding afhalen. Voor de maanden november tot februari loopt hier de actie ‘Elke steek is liefde’. Doel is om met liefde voor medebewoners uit Hilversum die dit kunnen gebruiken, iets te haken of breien voor de wintermaanden. Zoals mutsen, sjaals, vesten, truien, (baby)dekens, omslagdoeken enz. Ook huishoudelijk artikelen als gehaakte pannenlappen zijn welkom.

Hoe werkt het?

  1. Brei of haak of maak met liefde iets voor een ander. Elke maand is er een uitgifte moment op beide locaties, inleveren kan voor de 25ste van de maand, dus voor 25 november, 25 december, 25 januari en 25 februari
  2. Lever uw creaties in bij Geri Postumus, lid van De Morgenster. Even mailen van tevoren. Geri zorgt dat de creaties bij kledingbank terecht komen.
  3. Kunt u niet breien of haken maar u wilt wel uw steentje bijdragen, dan is het mogelijk om materialen hiervoor aan te leveren zoals wol of haakkatoen zodat anderen hier weer mee verder kunnen. Inleveren eveneens via Geri Postumus.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.