Kinderconcert bij 20 jaar Regenboogkerk

Alle kinderen uit de buurt en van de Protestantse gemeente Hilversum zijn zaterdagmiddag 23 oktober van harte welkom in de Regenboogkerk. Omdat dit jaar de kerk 20 jaar bestaat is er een feestelijk kinderconcert. Aanvang 15u30 en toegang is gratis. Ook vriendjes, vriendinnetjes, ouders en grootouders kunnen natuurlijk meekomen.

Zelf instrumenten uitproberen

Het belooft meer dan alleen een concert te worden. Toonkunst Bussum voert ‘De gelaarsde kat’ uit en betrekt de kinderen daar actief bij. De musici stellen alle instrumenten uit het orkest voor. Het concert wordt geïllustreerd met mooie plaatjes uit het verhaal dat tijdens de muziek door Louise Römer wordt verteld. Na afloop van het concert mogen de kinderen de instrumenten zelf uitproberen. De middag duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Aanmelden

De Regenboogkerk wil graag weten op hoeveel mensen zij kunnen rekenen. Daarom is aanmelding vooraf gewenst. Aanmelden kan tot en met 21 oktober via het Eventix-systeem op de website van de Regenboogkerk.

Regenboogkerk, Nassaulaan 22 1213 BC Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.