KinderBijbelKeet gooit het over een andere boeg

De KinderBijbelKeet krijgt een andere opzet. Niet langer een week lang vakantiebijbelclub voor kinderen tijdens de zomervakantie maar vier verschillende dagen verspreid over meerdere vakanties door het jaar. Het plan is dat de organisatie een samenwerking wordt van Grote Kerk, Vitamine G en Diependaalse Kerk

Twee plekken

Tijdens de dagen van de KinderBijbelKeet zijn kinderen op twee plekken in de keet welkom. De bestaande plek in Kerkenlanden blijft gehandhaafd. De standplaats bij basisschool De Wilge in Hilversum-Noord wordt vervangen. Mogelijk door de Erfgooiersspeeltuin, ook in Hilversum-Noord.

De wijziging in de opzet heeft tot gevolg dat de KinderBijbelKeet-week in augustus komt te vervallen. Met de nieuwe opzet hopen de organisatoren een toekomstbestendige vorm van kinderevangelisatie in Hilversum te hebben gevonden en op die manier veel kinderen over Jezus te kunnen vertellen.

Wil je meedoen in de organisatie van de KinderBijbelKeet, mail naar dit adres. Klik voor meer informatie hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.