Kerstverhaal door Hilversum Zuid

Een kerstwandeling langs 17 kerststallen in het postcodegebied 1215 in Hilversum-Zuid. Een puzzeltocht, coronaproof, die je kunt wandelen van 14 december tot en met het feest van Driekoningen op 6 januari.

Bij iedere kerststal of afbeelding van een kersstal liggen kerstkaarten die je met een groet bij een buurtbewoner in de brievenbus kan doen. De letters bij de kerststallen vormen samen een zin. Je kunt je ‘kerstspeurkaart’ inleveren vòòr zondag 10 januari in de brievenbus bij de Bethlehemkerk, van Hasseltschool of de Zoutkeet.

Breng de wijk in kerstsfeer

Daarnaast kunnen alle wijkbewoners meedoen om de wijk in kerstsfeer te brengen. Denk aan een kerststal, kerstster, kerstboom of een engel, voor het raam of in de tuin. Alle wandelaars kunnen dan in de wijk op zoek gaan naar mooie kerstversiering (en versierde huizen tellen zoals bij de berenjacht in het voorjaar). Hoe meer hoe beter. Vind jij de meeste versieringen? Heb jij het mooist versierde huis in de wijk? Naast de prijzen voor de ‘kerstspeurkaart’ zijn er prijzen voor de mooist versierde huizen in het zoekgebied. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Klik hier voor meer informatie.
Klik hier voor de flyer

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.