Kerstinzamelingsactie voor Limburg

Inzamelactie Noodhulp Limburg. Onder deze noemer zamelden afgelopen zomer tal van mensen materialen in voor mensen die waren getroffen door de watersnoodramp in Limburg. Dit op initiatief van de Bethlehemkerk en Vitamine G. Helaas zijn slachtoffers van de ramp nog niet uit de problemen. Het betreft vooral mensen met een minimuminkomen of aan wie verzekeringen nog niet hebben uitbetaald. Daarom is er een kerstinzamelingsactie voor Limburg in de Bethlehemkerk in het weekend van 26 en 27 november.

Wat is er nodig?

De organisatie, de families Voorst en Borgers, vraagt om kerstversiering, lampjes, ballen enz. Kaarsen, ook op batterijen. Kerstkleden en kerstservetten van papier. Wegwerpborden en bestek. Verder is er behoefte aan verzorgingsmiddelen, waspoeder, papieren zakdoekjes, pakken sap, houdbare levensmiddelen, koffiezetapparaten, dekbedden en dekens, badhanddoeken, opbergbakken met deksel.

Klik hier voor meer informatie of mail Ans Borgers. Klik hier voor de flyer

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.