Kerken verdubbelen opbrengst Oekraïnecollecte

In de kerken van de Protestantse gemeente Hilversum maken aanstaande zondag alle collecten plaats voor één collecte. En wel voor noodhulp aan Oekraïne. De diakenen en de kerkenraden van de verschillende wijkgemeenten verdubbelen de opbrengst van deze speciale collecte.

Met de collecte sluiten protestantse kerken in Hilversum aan bij die van Kerk in Actie. Geef via de collecte in de kerk of via rekeningnummer NL04 RABO 0373 7117 86 t.n.v. Diaconie Protestantse gemeente Hilversum, o.v.v. Noodhulp Oekraïne.

Verdubbeling

De gelden die via de bankrekeningen binnen komen, worden verdubbeld door het College van kerkrentmeesters. De gelden bijeengebracht tijdens de kerkdiensten in de verschillende PgH-gemeenten worden verdubbeld door de betreffende wijkgemeente vanuit de wijkkas of het vermogen van de wijkgemeente. Het College van diakenen verhoogt de opbrengst bovendien met €2.000,-.

Klik voor meer informatie hier en hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.