Kerkbrink

Het magazine van de protestantse kerk in Hilversum

Klik hier voor de laatst verschenen editie. In deze aflevering komt Jan de Leede aan het woord. Sinds 1 september is hij voorzitter van de Algemene kerkenraad van de PgH. Eveneens in een interview geeft Herman Wijffels een voorproefje van zijn lezing op 22 september in de Hilversumse Bethlehemkerk. Daarnaast veel aandacht voor het nieuwe jaarthema dat de predikanten van de PgH ontwikkelden: ‘Geïnspireerd leven – vruchten van de Geest’.

Kerkbrink is een kerkelijk maandblad voor Hilversummers die geïnteresseerd zijn in het (Hilversumse) kerkelijk leven, in religie en zingeving in het algemeen, en het Woord van Christus in het bijzonder. Mensen die zich willen verdiepen en gevoed willen worden in het geloof. Het blad bevat, naast een overzicht van kerkdiensten en berichtgeving uit de aangesloten Hilversumse wijkgemeenten, inspirerende en verdiepende artikelen. 

Het magazine wordt maandelijks bezorgd bij de leden van de Protestantse gemeente Hilversum. Ook wordt Kerkbrink online (in digitale vorm) beschikbaar gesteld via de link bovenaan deze pagina.

De volgende Kerkbrink verschijnt zaterdag 2 oktober. Kopij insturen kan tot 13 september. In de bijlage staan alle deadlines en verschijningsdata voor 2021.

Colofon

Oudere uitgaven zijn via de redactie beschikbaar.

> Contact: Annechien Cevaal, eindredacteur. Telefoon 035-6238276 / mobiel 06-42777803 / e-mail kerkblad@protestantshilversum.nl

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.