Kerkblad zoekt bezorgcoördinator

De redactie van Kerkbrink zoekt een nieuwe bezorgcoördinator. Het gaat globaal over het gebied ’s-Gravelandseweg-Centrum-Mediapark.

De coördinator krijgt op woensdag een paar honderd bladen thuis. De bladen worden uitgeteld per loper. Lopers halen de bladen zelf op. Het is, volgens de huidige coördinator, een leuke taak. Het vraagt niet veel tijd. Als coördinator is het handig om thuis te zijn, maar dat hoeft niet. Als de bladen buiten droog en veilig kunnen staan, kan dat ook. Wij bieden een kleine vergoeding.

Bezorgers

Voor dit gebied zoekt de redactie nog een paar lopers. Maandelijks een rondje wandelen? Veel gemeenteleden zullen u dankbaar zijn als zij dankzij u op de hoogte blijven van Protestants Hilversum. Iedere bezorger krijgt een kleine vergoeding. Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Annechien Cevaal via dit mailadres.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.