Kerk trakteert Hilversummers op kerstpakketjes

Zaterdagmiddag 11 december is het weer zover: wijkgemeente Diependaal en Vitamine G organiseren een nieuwe editie van A Taste of Christmas. Vanwege Covid-19 (ook) dit jaar geen Kerstmarkt in de kerk, maar wel: een drive-cycle-walk-thru give-away op het grasveldje bij de Kolhornseweg op de kruising met de Eikbosserweg en de Eikenlaan.

Op = op

Iedereen die tussen 14.00 en 17.00 uur langs de tent komt, ontvangt iets lekkers én een leuk, verrassend, creatief kerstpakketje. En wie meedoet met de prijsvraag, maakt kans op een extra prijs. Kom gezellig langs met de auto, fiets of lopend en ga vervolgens thuis aan de slag met wat u/jij in het pakketje vindt. Leuk voor volwassenen én kinderen! Op = op.

Vragen of meer informatie: kijk op www.atasteofchristmas.nl en/of stuur een e-mail naar dit mailadres. Een van de organisatoren neemt dan contact op.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.