Kerk op de Floriade nodigt kerkelijke groepen uit

Van 14 april tot en met 9 oktober vindt in Almere de Floriade plaats. De kerken van Almere bouwden er een tiny church en richtten een beeldentuin in. Kerkelijke groepen kunnen er hun eigen programma beleven.

Growing Green Cities

Met het thema ‘Aandacht voor de schepping van God en zorg voor elkaar’ sluiten de kerken aan bij het thema ‘Growing Green Cities’. Het thema van de Floriade met de centrale vraag: hoe bouw je een gezond makende stad waar mensen tot bloei komen.

De Protestantse Kerk is partner van Kerk op de Floriade. Dat uit zich in een ruim programma-aanbod van onder meer GroeneKerken, de Dorpskerkenbeweging en Jong Protestant. Individuele gemeenteleden en kerkelijke groepen worden van harte uitgenodigd om hier gebruik van te maken. Op zondag 17 april gaat scriba René de Reuver voor in een viering in de tiny church. Dit vormt tevens de officiële opening van Kerk op de Floriade. 

Geïnteresseerd? Klik hier en hier.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.