Geannuleerd: Jongerenviering over Racisme en Vrede

Racisme en Vrede

Helaas is de jongenviering van 20 september afgelast. Reden: Eén van de leden van de voorbereidingsgroep is positief getest op Covid-19. Andere leden van de voorbereidingsgroep kunnen zich niet tijdig voor zondag laten testen en moeten zich sociaal isoleren.

Bericht van 31 augustus

20 september. Een jongerenviering vanuit verschillende kerken met medewerking van de band RPM&Friends in de Bethlehemkerk. Uitmondend in de Vredeswandeling op de Hilversumse Kerkbrink. De viering is voorbereid samen met en door de jongeren en begint met een inloop met een broodje om half 12. Alle jongeren zijn van harte welkom.

De band, onder leiding van Jessica Rebel en Albert Jan Schol, spelen diverse popnummers, kerkliederen en liederen van Sela. De viering is geheel interactief. Er worden teksten uit de Bijbel gelezen, kaarsen aangestoken en filmfragmenten getoond.

Uit verschillende kerken

De viering is een gezamenlijk initiatief van protestantse kerken in Hilversum en de katholieke Emmaus-Paulus parochie. De vredeswandeling start om 14u00 op de Kerkbrink en is georganiseerd door de Raad van kerken Hilversum.

De voorgangers betrokken bij deze viering zijn Jetty Scheurwater en Randy Simileer samen met jeugdwerkers Maurice van de Lagemaat en Renate Japenga.

Tijdens de viering houden we ons aan de regels voor corona: kom alleen als je geen klachten hebt die op corona wijzen, laat even weten of je een vriend of vriendin meeneemt, houdt in de kerkzaal 5 meter afstand tot de zangers en houdt 1,5 meter afstand tot volwassenen.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.