Jongeren overnachten in vluchtelingentent

In de nacht van 20 op 21 november brengen Hilversumse jongeren een nacht door in een vluchtelingentent. Daarmee willen zij ervaren hoe het is om in een zo’n tent te moeten leven en te overnachten. De tent is tijdelijk opgezet op het grasveld voor De Morgenster, de kerk aan de Seinstraat in Hilversum-Noord. Dit onder het motto ‘Tenten-actie voor Lesbos’.

Voedsel, kleding, zorg, onderwijs

De jongeren collecteren overdag in het winkelcentrum Seinhorst voor de actie ‘Geef licht aan vluchtelingen-kinderen in Griekenland’, een actie van de Protestantse Kerk in Nederland. De actie richt zich op voedsel, kleding, zorg en onderwijs voor kinderen in Griekse vluchtelingenkampen.

Wil je meedoen of wil je meer informatie over ‘Tenten-actie voor Lesbos’, meld je bij Anne-Mareike via 06-28476291. Wil je doneren aan de actie? Gebruik dan deze IBAN: NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie  o.v.v. ‘Geef Licht’, of doneer online.
Meer informatie? Klik dan hier of klik hier voor het filmpje van de actie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.