Jongeren doen Escaperoom Brand Grote Kerk

Op vrijdagavond 4 februari om 19u00 ben jij van harte welkom in de escaperoom van de Grote Kerk. De escaperoom gaat over de brand die de Grote Kerk 50 jaar geleden verwoestte. Een ramp die diepe indruk maakte.

De escaperoom komt in plaats van Sirkelslag. Traditie getrouw is er in het eerste weekend van februari Sirkelslag, het uitdagende spel tussen allerlei jongerengroepen in het gehele land. Afgelopen jaar kwam het jongerenteam van de Protestantse gemeente Hilversum landelijk zelfs op de 14de plaats van de 200 deelnemende teams. De landelijke organisatie heeft dit super leuke event verplaatst naar de zomer.

Vind de oplossing binnen een uur

De escaperoom is een spannend alternatief. Met een groepje van vier tot zes deelnemers doorkruis je de Grote Kerk en al puzzelend probeer je binnen een uur de oplossing van de escaperoom te vinden. Wil je ook meedoen? Reageer dan in de PgH-jongeren-app of stuur een mail naar de jeugdwerker Peter van Wesel, of naar je jeugdouderling:

  • Bethlehemkerk, Corné van Zandwijk
  • Morgenster, Anne-Mareike Schol
  • Regenboog, Wouter Sluis
  • Vitamine G, Jaco Hage/Kaj ten Voorde
  • Grote Kerk: Jan Mauritz
Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.