13 mei: Jonge theatermakers tonen klimaatdilemma’s

Op uitnodiging van de Groene Kerken in Hilversum komen vrijdag 13 mei jonge theatermakers naar de mediastad met de voorstelling ‘Escaperoom Terra’. Een theatervoorstelling over klimaatdilemma’s. In de Bethlehemkerk. Aanvang 20u00.

Wat is nodig voor een leefbare aarde?

De jongeren, tussen 18 en 25 jaar oud, komen uit Gouda en zijn daar betrokken bij het Weilandklooster, een leefgroep voor jongeren. Met Escaperoom Terra maken zij een actuele en serieuze maar zeker niet zwaarmoedige voorstelling. Ter voorbereiding verdiepten zij zich in klimaatvraagstukken, gingen met elkaar in gesprek over de zin van het leven, de verantwoordelijkheid van de mens en wat er nodig is voor een leefbare aarde. Vanuit improvisaties dans, tekst, muziek, spel en clownerie komen ze tot een sprankelende theatervoorstelling. Ieders inbreng en talent telt en is nodig om uit de escaperoom van de klimaatdilemma’s te ontsnappen.

De regie van de voorstelling is in handen van Joyce Schoon. Op het Inspiratiefestival op Terschelling werd de voorstelling onlangs met enthousiasme ontvangen.

Klik hier voor de flyer. Kik hier voor meer informatie.
Groene Kerken in Hilversum zijn Bethlehemkerk, De Kapel en Christelijk Spiritueel Centrum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.