Jesus Christ Superstar naar Hilversum

De jonge muziektheatergroep Stichting GAAF Muziektheater brengt zijn bewerking van de legendarische rockopera Jesus Christ Superstar naar Hilversum. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april in Studio 1 van het Muziekgebouw van de Omroep in Hilversum.  Aanvang 20u00. Tickets € 22,50 p.p. Aanvang matinee zaterdag 14u00.

Jesus Christ Superstar is hét meesterwerk van componist Andrew Lloyd Webber en tekstschrijver Tim Rice. In een razend tempo vertellen zij over de laatste dagen van Jezus gezien vanuit het oogpunt van Judas. We zien hoe Jezus groter wordt dan een rockster, om vervolgens door zijn vriend Judas te worden uitgeleverd aan de machthebbers. Die verpletteren hem meedogenloos en laten hem voor dood achter aan het kruis.

Amateurs, semi-professionals en professionals

Onder leiding van artistiek leider Matthias ten Houte de Lange, dirigent Stef van Dijk en regisseur Anca Siegersma verenigt stichting GAAF Muziektheater amateurs, semi-professionals en professionals in een unieke samenstelling. Zij werken in een korte, intensieve repetitieperiode toe naar een ambitieuze voorstelling. 

Klik hier voor meer informatie en tickets

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.