‘Jesu bleibet meine Freude’

Het zeer geliefde ‘Jesu bleibet meine Freude’ is één van delen van de cantate ‘Herz und Mund und Tat und Leben’. De cantate van Johann Sebastiaan Bach klinkt zaterdagmiddag 27 november in de Grote Kerk op de Hilversumse Kerkbrink. Aanvang 16u30.

Vijftien jaar

Met deze feestelijke cantate viert Cantate op de Brink het vijftienjarig bestaan. Na afloop van de cantate worden bezoekers uitgenodigd een dronk uit te brengen bij gelegenheid van het jubileum. Bijwonen kan op vertoon van een coronatoegangsbewijs.

Uitvoerenden op 27 november zijn: Bobbie Blommesteijn (sopraan), Elsbeth Gerritsen (alt), Mattijs Hoogendijk (tenor), Mitchell Sandler (bas), Bach Cantorij Baarn en het orkest van Cantate op de Brink. De muzikale leiding is in handen van Boudewijn Jansen. Sebastiaan van Eck verzorgt een korte inleiding. Meer informatie op www.cantateopdebrink.nl

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.