Janet Klaver exposeert in Bethlehemkerk

Janet Klaver exposeert komende tijd met haar foto’s in de Bethlehemkerk. Klaver is een natuurfotograaf die in haar werk vergeten schoonheden aan het licht brengt. Geïnspireerd door de natuur gaat ze dagelijks op pad om de mooiste momenten vast te leggen. Haar foto’s kenmerken zich door een intensiteit aan kleur, speelse details en creativiteit. Ze nodigt de kijker uit om stil te staan waar in het dagelijks leven vaak aan voorbij gegaan wordt. Een herinnering aan het nu en de magie van onze omgeving in het Gooi.

Kunst in de natuur

Naast haar liefde voor het zichtbaar maken van ‘puur natuur’ maakt Klaver ook composities met objecten die ze langs, of juist buiten de paden vindt en fotografeert deze. De meeste foto’s van deze expositie zijn gemaakt in Hilversum en omgeving. Met name Wester- en Zuiderheide, Zanderij, Hoorneboegseheide, Spanderswoud/Franse kamp en Corversbos 

Klik voor meer informatie hier. De expositie is te bezichtigen iedere donderdag tijdens de Open Kerk van 10u00 tot 12u00 en voor en na de kerkdiensten.
Bethlehemkerk, Loosdrechtseweg 263 Hilversum

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.