Iona-viering. Ontembare gans zorgt voor inspiratie / geannuleerd

Zondag 11 oktober is er om 17u00 weer een Iona-viering in de Bethlehemkerk. Je bent van harte welkom. De vieringen zijn een vervolg op de pelgrimsreis die mensen uit de Bethlehemkerk maakten naar het eiland Iona aan de westkust van Schotland.

Nog niet bekend is of er kan worden gezongen. Zo ja, dan wordt er vanaf 16u00 ingezongen met Dianne Heijstee en Marlene Erdmann. Zo nee, dan houdt Jetty Scheurwater een introductie over de spiritualiteit van de Iona Community. In de viering wordt dan ‘slechts’ voorgezongen.

Om 16u30 is er een informele kennismaking met koffie en thee. Aanmelding vooraf is noodzakelijk bij Herma Bosma: hermabosma@hetnet.nl; 06-3105 7959.

Niet te vangen

Een opvliegende wilde gans is het logo van de Iona Community. En dat is niet zonder reden: de wilde gans staat, anders dan op het Europese continent, in het Keltisch Christendom symbool voor de Heilige Geest. Geen witte vredesduif, maar een lawaaiige, ontembare gans. Niet te vangen! Het past helemaal bij het ruige landschap waar de Iona Community eind jaren ’30 ontstond. Klik hier voor meer informatie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.