Invoeging Ger. Kerk Loosdrecht weer stap dichterbij

De afgelopen weken is de invoeging van de Gereformeerde Kerk van Loosdrecht weer dichterbij gekomen. Het gaat om de invoeging in de wijkgemeente Bethlehemkerk, en daarmee in de Protestantse gemeente Hilversum. Definitieve besluitvorming door de verschillende kerkenraden en de classis Noord-Holland liggen op schema. Ondertekening bij de notaris van aktes is in september voorzien.

September

Op zondag 4 september komt de gemeente van de Gereformeerde Kerk Loosdrecht in haar laatste dienst bijeen in het kerkgebouw aan de Nieuw Loosdrechtsedijk. De kerk wordt dan officieel gesloten. Op 11 september is de invoeging effectief. Op die zondag vieren de voormalige leden van de GKL en de leden van de Bethlehemkerk gezamenlijk de startzondag. De nieuwgevormde kerkenraad presenteert zich dan aan de wijkgemeente. Dominee Hillegonda Ploeger gaat vervolgens voor haar volledige aanstelling van 0,8 aan de slag in de wijkgemeente van de Bethlehemkerk.

Onlangs kwamen leden van de Loosdrechtse kerk kennismaken in de Bethlehemkerk. Klik hier voor een impressie van het bezoek.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.