International Christian Fellowship in Hilversum

Nederland kent momenteel negen plaatselijke afdelingen van het International Christian Fellowship (ICF). Eén daarvan is in Hilversum. Het doel van het ICF is om met elkaar vanuit verschillende geloofstradities in vriendschap en respect in gesprek komen over relevante zaken die spelen in de samenleving.

Verhouding tussen Rusland en Oekraïne

De afdeling Hilversum nodigt uit voor een lezing over ‘De verhouding tussen Rusland en Oekraïne’ door Oost-Europakenner dr. Marc Jansen. En wel op 10 mei om 11u45 in de Bethlehemkerk. Om 13u00 is er een gezamenlijke lunch.

De afdeling telt 26 leden die allen een binding hebben met één van de kerkgenootschappen in Hilversum. De leden hebben een functie gehad op diverse terreinen van de maatschappij. De bijeenkomsten zijn op de tweede woensdag van de maand in de Bethlehemkerk. Voor meer informatie of aanmelding voor 10 mei graag bericht aan voorzitter Ries de Winter, telefoon 06-21660863, of aan de secretaris Gerard Bakker, telefoon 06-22219208.

Klik hier voor de website van het International Christian Fellowship.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.