Inspiratiefestival voor gemeenteleden en kerkenraden

In oktober is het eiland Terschelling decor voor het derde Inspiratiefestival. Een programma vol van vieringen, spirituele wandelingen en muziek. Het is daarmee een inspiratiebron voor de dagelijkse en religieuze praktijk. Een goede gelegenheid om als kerkenraad of groep gemeenteleden samen te beleven.

Terschelling 22 – 24 oktober

Met theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, spirituele wandelingen, bibliodans en veel muziek en cultuur is het Inspiratiefestival, na corona, meer welkom dan ooit. Het festival vindt plaats van vrijdag 22 oktober tot en met zondag 24 oktober. Medewerking wordt onder meer verleend door René de Reuver, Gert-Jan Segers, Herman Wijffels en Stefan Paas. De organisatie is in handen van alle kerken op Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken.

Programma

Het programma is veelkleurig. Je vindt het hier. De Protestantse Kerk biedt binnen het totale programma een veelheid aan mogelijkheden: kerklab, kerk voor twintigers, monastieke liederen met de synthesizers, workshops, kliederkerk, films, met stadswijk- of dorpbewoners vieren van Pasen en Kerst, en tal van andere activiteiten.

Klik hier voor informatie, aanmelding en/of de nieuwsbrief.

Bron: website PKN

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.