Inspiratiefestival op Terschelling

Onder het motto ‘Geloven in beweging’ vindt van 20 tot en met 22 oktober het Inspiratiefestival op Terschelling plaats. Het is een moment om – samen met je kerkenraad, vrienden of gemeenteleden – ‘geestelijk uit te waaien en op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie’.

Het Inspiratiefestival wordt georganiseerd door de kerken op Terschelling, in samenwerking met de Protestantse Kerk, de Protestantse Theologische Universiteit en de Raad van Kerken Nederland. 

Geloofsopfrisser

Het Inspiratiefestival Terschelling is ook een ontmoetingsplek voor vernieuwende initiatieven op het gebied van geloof, kerk en samenleving. Deelnemers uit de volle breedte van kerk en samenleving kunnen zich een weekend lang laten inspireren door een gevarieerd programma in kerken, duinen, bos en strand. Het programma biedt een mix aan activiteiten die een opfrisser zijn voor persoonlijk geloof en kerkelijke praktijk. 

Kerk van de toekomst

Op het Inspiratiefestival kan iedereen wel iets vinden wat boeiend of inspirerend is voor de eigen kerkelijke en religieuze praktijk. Ook in 2023 zijn er (meezing) concerten, spirituele wandelingen, (interactieve) theatervoorstellingen, boekpresentaties, meditaties op de getijden, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, bibliodans en veel muziek en cultuur. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.