Inloophuis Wording zoekt bestuursleden

Het Inloophuis Wording is een open huis voor ieder die, om welke reden dan ook, dakloos of thuisloos geworden is. Voor medeburgers die te kampen hebben met psychische – of verslavingsproblemen. Ook voor alleengaanden, die graag anderen willen ontmoeten.

Erg jammer

Het inloophuis is gevestigd aan de Vaartweg 28-30 in Hilversum. Wording voorziet duidelijk in een behoefte. Er is een vaste kern van bezoekers. Zij vinden het erg jammer als het inloophuis een keer gesloten is. Dat dreigt nu nu er een tekort is aan bestuursleden en andere vrijwilligers.

Het bestuur laat weten: ‘Wij hebben nieuwe bestuursleden nodig omdat twee van de zes bestuursleden binnenkort vertrekken en er al een vacature is voor een algemeen bestuurslid. We hebben voor het bestuur onder andere iemand nodig die de secretariële zaken kan behartigen, zoals vergaderingen voorbereiden en notuleren en de post verzorgen. Ook zoeken we bestuursleden voor de externe contacten, zoals de maatschappelijke organisaties en kerken in de regio.’

Contact

Wie meer wil weten over de bestuursfuncties kan contact opnemen met voorzitter Wil Draijer of secretaris Frances Carrière. Klik op de namen voor de mailadressen.

De Protestantse gemeente Hilversum ondersteunt het inloophuis met een vaste jaarlijkse bijdrage daarnaast zijn vrijwilligers uit de kerken actief. 

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.