Inloophuis Wording kan weer vooruit

Inloophuis Wording heeft haar deuren op de Vaartweg weer geopend. Het pand was twee maanden gesloten vanwege een grote verbouwing. Het Inloophuis draaide tijdelijk in een ruimte van de Grote Kerk.

Eigentijds

Op de Vaartweg vernieuwde een aannemer ondertussen de keuken, toiletten, elektra en de bar. Vrijwilligers knapten de woonkamer op. De wanden kregen nieuwe kleurige verf. Meubelen werden hergebruikt en gerenoveerd. Deze investeringen verbeterden de veiligheid, hygiëne, duurzaamheid en het gebruikersgemak van het inloophuis. Bovendien werd de uitstraling weer eigentijds.

Giften, gebed en vrijwilligers uit de wijkgemeenten van de Protestantse gemeente Hilversum maakten de verbouwing mogelijk. Het bestuur van Wording wil via deze weg alle helpers hartelijk danken! Iedereen is dagelijks welkom om even binnen te lopen om een kijkje te nemen.

Al 25 jaar

Wording is 25 jaar geleden opgericht. Het Inloophuis biedt ruimte aan mensen die zich aan de randen van de samenleving bevinden, om fysiek en mentaal op adem te komen.

Inloophuis Wording, Vaartweg 18-20 1211 JH Hilversum.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.