Inloophuis Wording ‘afgeslankt’ open

Vanaf maandag 27 februari wordt er verbouwd in Inloophuis Wording. Zes weken lang zijn gasten van Wording welkom in de bovenzaal van de Grote Kerk op de Kerkbrink. Op maandagmiddag, donderdag en vrijdagmiddag zijn de deuren open voor gezelligheid, koffie, thee, brood, soep, en nog meer.

Het bestuur schrijft op de website: ‘Wij vinden het fijn om je met regelmaat in ons Inloophuis te kunnen begroeten. Om dat op een goede manier te kunnen blijven doen, willen wij in het interieur van ons Inloophuis een aantal ingrijpende aanpassingen aanbrengen. Dat betekent dat Wording aan de Vaartweg de komende 4 tot 6 weken gesloten zal zijn.’

Toch van dienst

En verder: ‘In een (helaas!) wat afgeslankte vorm willen wij je toch nog van dienst zijn in één van de zalen van de Grote Kerk. Kom op maandagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag op de gebruikelijke tijden naar de Kerkbrink. Door de deur in het kleine torentje en met de trap omhoog, tref je ons in de bovenzaal.
We doen ons best het nodige aan te bieden, maar kunnen in deze weken geen complete maaltijden bereiden.’
Klik hier voor de actuele informatie.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.