Wat zijn de toekomstplannen van de Protestantse gemeente Hilversum?

Geen dik plan. Maar wel een plan boordevol ideeën voor de toekomst van de Protestantse gemeente Hilversum (PgH). Wil je hier meer over weten? Doe mee met de informatiesessies over het Beleidsplan 2020 en verder. De sessies bestaan uit zoom-bijeenkomsten en telefoonsessies.

Het Beleidsplan 2020 en verder is momenteel onderwerp van bespreking in de zes geloofsgemeenschappen. De Algemene Kerkenraad legde onlangs concrete vragen voor aan de vijf wijkkerkenraden en aan het kernteam van Vitamine G. Vragen specifiek over de zes prioriteiten van het plan. Uiterlijk 1 maart verwacht de Algemene Kerkenraad de resultaten van de gesprekken in de geloofsgemeenschappen binnen te hebben. Vervolgens is het aan de Algemene Kerkenraad om keuzes te maken.

Informatiesessies

Wil jij informatie over de inhoud van de toekomstplannen en de achtergronden ervan? Doe dan mee aan een of meerdere informatiesessies. Voor elk van de prioriteiten zijn er twee sessies, via zoom of via telefoongesprekken. Aan elk van de sessies neemt een deskundige deel die achtergronden schetst en vragen van deelnemers beantwoordt.

Voor deelname is aanmelding noodzakelijk. Nadere informatie en aanmelden kan via communicatie@pknhilversum.nl. Geef bij aanmelding datum of data van de sessie(s) op. Na aanmelding ontvang je de uitnodiging voor de betreffende sessie(s) per mail.

Klik hier voor meer informatie over het beleidsplan en de vragen van de Algemene Kerkenraad. De sessies zijn informatief van aard. Het beantwoorden van de vragen is een verantwoordelijkheid van iedere wijkkerkenraad en van het kernteam Vitamine G.

Deel

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.